Banen vanaf 11 mei weer (beperkt) open voor 18+

10 mei 2020

Wat fijn dat de regels voor het tennissen wat versoepeld zijn en we het park weer een beetje mogen openen. Er is aangekondigd dat ook volwassenen de baan weer op mogen vanaf komende maandag. De voorwaarden van de KNLTB zijn als volgt:

*Vanaf 13 jaar, houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar.

*De vereniging is alleen open voor vrij spelen (mits er van te voren een baan is gereserveerd) en trainen. De kantine, terras en de kleedkamers zijn gesloten.

*Spelers zijn alleen welkom op de vereniging op het tijdstip dat ze een baan hebben gereserveerd en/of een training hebben.

*Er mag geen publiek komen kijken op het park. Dus ook geen ouders bij de tennisles van hun kinderen.

Richtlijnen voordat je gaat spelen:

*Iedereen moet vanuit huis, digitaal of per telefoon (o6-15560399), een baan reserveren.

*Volwassenen van 19 jaar of ouder mogen alleen een baan reserveren van 1 op 1 (dus enkelen) vrij spelen. Uitzondering: 2 op 2 vrij spelen (dubbelspel) is alleen mogelijk met personen uit hetzelfde huishouden die samen onder één dak wonen.

*Neem je eigen ballen mee om te tennissen en markeer deze.

*Neem je eigen materiaal mee zoals bidon met water en een handdoek.

Richtlijnen tijdens het spelen:

*Ga tijdens het pauzeren niet te dicht bij elkaar zitten (bankje of stoelen).

*Geef geen high fives.

*Wissel van baanhelft met de klok mee.

*Maak geen gebruik van de scoreborden op de baan.

Richtlijnen na het spelen:

*Ga na het spelen direct naar huis.

Een baan reserveren kan je doen met behulp van de KNLTB app.

Tennisbond lanceert 'lege' KNLTB ClubApp - Sportzaken.pro

Die zou je alvast kunnen downloaden en proberen in te loggen. Mocht dit niet lukken (of je wilt graag een baan reserveren maar je hebt geen smartphone) laat het dan even weten op [email protected] of [email protected]

Sportieve groet en hopelijk tot gauw,

Het bestuur ZAP Tennis