Interne competitie

03 september 2020

 Zoals voorgaande jaren organiseren we weer een interne competitie gedurende 8 weken op de maandag en dinsdag avond van 19:00 tot 22:00 uur met de kanttekening dat de 21:00 wedstrijd alleen gespeeld wordt wanneer het echt niet anders kan.
De competitie zal tweede helft  oktober starten en je kunt je dan ook per email opgeven tot 1 oktober bij Ronald Stekelenburg ([email protected]).
Bij de interne competitie is het de bedoeling dat je 8 keer een uur speelt met wisselende spelers van verschillende sterkte. Bij een ongelukkig aantal deelnemers komt het soms voor dat je een keer een week reserve bent. Alleen bij voldoende deelnemers zal de interne competitie doorgaan  omdat het wel mogelijk moet zijn om qua nivo acceptabele viertallen te maken.  
Inschrijven met de volgende gegevens: Naam, telefoonnummer, e-mail adres, sterkte en beschikbaarheid. Om roulatie over de tijden en dagen mogelijk te maken is een minimale beschikbaarheid van twee uren vereist. Net als voorgaande edities is er ook behoefte aan reserves, dus bij beperkte beschikbaarheid is dat zeker een mogelijkheid. Ook is het mogelijk om je met een paar mensen van vergelijkbare sterkte onder één naam in te schrijven waarna je onderling de wedstrijden verdeelt.  
Heel veel plezier en vergeet je vooral niet op tijd in te schrijven.    

Met de vriendelijke groeten,   Ronald Stekelenburg

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 223 521 915

Address

Ronselaarspad 1
1764 KE Breezand